Najnovšie recenzie zo sekcie Vane do kufra
- Rohož sedí presne ama aj dobrú skladnosť
Je to skôr gumená podložka ako vanička, nie je taká pevná a ani okraje nie sú moc vysoké.
Presne na tip auta, kúpil som už na 5 aut rôznych značiek , sadli presne, nešmýkaju sa, a čo je hlavne tak nesmrdia ako čí.. .
Odporúčam a kúpim zas ak bude treba
- Napriek tomu že produkt bol ponúkaný ako špecifický pre danú značku a model auta, gumová vaňa je o 10cm kratšia ako by mala byť :-(
- Okraje vaničky nie sú veľmi vysoké
kvalitná, praktická, rozmerovo sedí
- Pekne sedí rozmerovo
- Gumovú vaničku tejto značky máme už niekoľko rokov vo svojom aute, maximálna spokojnosť, slúži ďalej,preto sme sa rozhodli kúpiť ďalšiu ako darček blízkej osobe do jeho auta.
Máme vaničku tej istej značky v aute už piaty rok, slúži aj naďalej, je pevná, ľahká údržba,sme spokojní a veríme, že aj konkrétne táto bude slúžiť svojmu účelu a obdarovaný bude s ňou tiež spokojný.
- Gumové prevedenie, nešúcha sa po kufri ako poplastované verzie rohoží
Pasuje veľmi dobre
Som spokojny.
Rohož je super pasuje presne na mieru tak ako bolo uvedené
splňa to čo som očakával
výborná cena, kvalita, sedí presne na FABIU III HTB
- Presný rozmer
Presne sedí.
Kvalita materialu.
Gumená rohož kufra zakrýva aj nakladaciu hranu, nakoľko je takmer v rovine s dnom kufra to je OK. Ale nestretol som sa ešte s takýmto riešením.
Mínus ale je že produkt pre verziu Peugeot Traveller L2 je skôr pre verziu L3, lebo po položený do kufra leží na koľajničkách kde sa pohybujú sedadla. Takže rohož nepoužiteľná, iba ak by som zobral nožnice vystrihal tieto časti. Tovar vrátim a objednávam od iného výrobcu.
- Super kvalita
Nič
Zobrazujem 461 - 480 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Ďalšie »